Glas Javnosti

Narodna verovanja: Šta bi trebalo preskočiti na dan kada vam je rođendan

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kada ljudi dođu u neke zrelije godine, sve manje obraćaju pažnju na svoj rođendan. Mnogi misle da ih je besmisleno slaviti i radovati se starenje, ali tu leži ogromna "zamka“ i greška koju odrasli prave

Rođendan je važan dan za našu energiju. To bi trebalo da bude dan radosti, slavlja, dobrih vibracija, trenutak kada se možete još više povezati sa sobom.

Kada se probudite, zahvalite se na svemu lepom što vam se izdešavalo do sada. Izbacite iz glave sve ružne i loše misli, jer je veoma bitno u kakvoj ste vibraciji baš tog dana. Još u davnim danima verovalo se da ono što zračite na svoj rođendan, to privlačite cele godine. Sukobi, negativne emocije i agresija su neprihvatljivi jer će blokirati protok čiste energije, a vas učiniti ranjivim za negativne komentare i toksične ljude prenosi magazin.novosti.rs.

Razmislite šta ste dobro uradili u godini koja je iza vas, zbog čega treba da budete ponosni na sebe, šta treba da promenite…

Verovanja i običaji na rođendan

  • Ne pozajmljujte ništa od drugih dan pre svog rođendana i na sam dan. U suprotnom, veruje se da će vas tokom cele godine progoniti finansijski problemi.
  • Zaštitite se od komunikacije sa toksičnim ljudima, već se okružite najbližima koji vam donose ljubav i radost. - Ne slavite rođendan unapred, veruje se da donosi lošu sreću.
  • Izbegnite sve negativne emocije, već se potrudite da budete celog dana pozitivno raspoloženi, prenosi ddl.rs.
  • Ne svađajte se i ne ulazite u konflikt sa drugima, već stvorite na dan svog rođendana atmosferu mira i pozitivne energije.
  • Ne osuđujte ljude koji su vam doneli poklon koji vam se ne dopada, već budite iskreni i zahvalni za svaki dar.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR