Glas Javnosti

NAPORNA NOĆ ZA KOMUNALNU POLICIJU: Vikendice postale NOVI KLUBOVI, ŽURKE se organizuju svakog VIKENDA, evo gde je prošle noći bilo NAJVESELIJE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Predrag Antonijević pripradnik Komunalne policije napomenuo je da su se žurke iz klubova, kafana preselile u male privatne vikendice u kojima se svakog vikenda oragnizuju žurke. U njima se krše epidemiološke mere, gosti ne nose maske, pa u njima komunalni policajci imaju pune ruke posla.

Prošla noć je bila veoma naporna za pripadnike komunalne policije. Oni su u jednoj vikendici u Vrčinu razbili korona žurku, na kojoj je bilo oko 30 gostiju. Oni tom prilikom nisu nosili maske, pa su svi kažnjeni novčanim kaznama. 
 
 Oni su noćas obišli 223 ugostiteljska objekta u centru Beograda i pronašli njih 4 u kršenju mera i 19 građana bez maski koji su kažnjeni, pa su ti lokali odmah ispražnjeni.

Obilazili su i beogradske stanove, gde su takođe sankcionisali stanare a bilo je i 7 prijava zbog remećenja kućnog reda.Komunalcima najviše muke stvara vikendica u Vrčinu gde je već bilo nekoliko intervencija i gde je noćas zatečeno 30 građana bez maski, koji su svi sankcionisani. Reč je o vikendici koja se izdaje i u kojoj se često prave korona žurke.

- Kako koji vikend, nije svaki vikend problem sa njima - rekao je Antonić na TV Pinku.

Kad je reč o tržnim centrima, oni su, kaže Antonić, prijatno iznenađenje jer se  u svakom propisane mere poštuju. Na snazi je pojačana kontrola tržnih centara ali redari tamo rade svoj posao i sve mere koje su na snazi besprekorno se poštuju te policajci nisu zaticali posetioce bez maski.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR