Glas Javnosti

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Od ponedeljka počinu radovi na jednoj od najprometnijih deonica

Društvo
Autor: Glas javnosti

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U ponedeljak, 6. maja, u periodu od 8 do 15 časova, biće izvođeni radovi na redovnom održavanju bankina i putnog pojasa na državnom putu I M reda broj 12, na deonici petlja Aerodrom - aerodrom „Nikola Tesla“, u oba smera, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Radovi će, kako je najavljeno, biti izvođeni u pokretu i u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene vozne saobraćajne trake u dužini do 200 metara, dok će se saobraćaj odvijati preticajnim saobraćajnim trakama.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Da podsetimo, produžava se do 30. 9. 2024. zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta puta II B reda broj 350, na deonici Mali Požarevac-Umčari.

Takođe, zbog prethodno navedenih radova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja na državnom putu II B reda broj 351, na deonici Umčari-Brestovik, u Grockoj.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona.

Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina: Pupinov mostpetlja T6 tj Zmaj-Obilaznica oko Beograda – Bubanj Potok – ulaz u grad preko petlje Medaković - Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-BatutovaD.Tucovića-Luka Beograd.

Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz). Od 1. 3. do 1. 7. 2024. izvodiće se radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 150, na deonici Đurinci–Sopot.


U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Od 1. 3. do 1. 7. 2024. izvodiće se radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 149, Đurinci–Vlaška. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima.

Od 1. 3. do 1. 8. 2024. izvodiće se radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 148, Mislođin-Stepojevca, na deonici Mislođin–Konatica. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR