Glas Javnosti

NA TEREN IZLAZE ZA NAJVIŠE 10 MINUTA: Komšijsku buku ili nepropisno parkiranje sada možete da prijavite i na društvenim mrežama

Društvo
Autor: Glas javnosti

Komunalna milicija u Beogradu napravila je, pored sajta, i naloge na društvenim mrežama, da bi građani u realnom vremenu mogli da prikažu svoje probleme i upute prijave, kaže pomoćnik direktora Komunalne milicije Beograda Ranko Šekularac.

Komunalna milicija od skoro pomaže i ako ih kontaktirate preko društvenih mreža.

Pomoćnik direktora Komunalne milicije Beograda Ranko Šekularac rekao je u Beogradskoj hronici da su se trudili da uspostave komunikaciju sa građanima i da čuju od njih šta su problemi.
"Napravili smo portal Komunalne milicije, gde već dva meseca primamo prijave i brže reagujemo po njima, ali smo otvorili i Tviter nalog, i Fejsbuk i Instagram nalog, da nam sugrađani u realnom vremenu prikazuju svoje probleme i upućuju prijave, gde mi reagujemo najbrže što možemo", rekao je Šekularac za RTS.

Najviše se, kaže, žale na nepropisno parkiranje, ali i na buku, kako u ugostiteljskim objektima, tako i u stanovima.

Što se tiče brzine reakcije, napominje da to zavisi od dela grada i vrste problema, i koliko raspoloživih patrola imaju na terenu.

"Mislim da nam desetak minuta treba najviše da izađemo na ovu vrstu prijave, pogotovo ako se radi o centralnom gadskom jezgru", ističe Šekularac navodi kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR