U jednoj Fejsbuk grupi koja broji preko 200.000 članova osvanula je objava koja je mnoge slatko nasmejala. Naime, Aleksandar iz Kuršumlije poneo je u Grčku ni manje ni više nego čitavo jagnjeće pečenje, a fotografije je objavio u grupi "Grčka info".
Foto: printscreen
Članovi ove grupe nisu mogli da odole i ne prokomentarišu ovu simpatičnu situaciju. "Svaka čast, ja sam nosio po tri kilograma pečenja, čvarke i kobasice, ali celo jagnje nisam"; "Priznajem da si mi zadao domaći zadatak, javiću se kad ga rešim"; "Samo vi slikajte, kad vide grčki carinici poješće vam sve sami", glasili su neki od šaljivih komentara kojih je iz minuta u minut sve više.
Neki su se našalili da sad, pored pradajz turista, sada imamo i - jagnje turiste.
Foto: printscreen
Situaciju je za Telegraf.rs prokomentarisao i sam autor objave i "vlasnik pečenja".
"Ispekli smo ga u Kuršumliji i tako celog umotali u foliju, stavili u gepek i pravac Pefkohori. Imali smo ručak sedam dana svaki dan", zadovoljno zaključuje Aleksandar Miletić iz Kuršumlije čija objava je pokrenula lavinu komentara na Fejsbuku.
Foto: printscreen
Osim pečenja Aleksandrov odmor nije mogao da prođe i bez domaće rakije.
Jedno je sigurno, ovaj domaćin znao je kako sebi da ugodi, a da li je to i prikladno (što su neki prokomentarisali, govoreći o kulturi), ostaje da se zaključi.
Glas javnosti/T02S