Glas Javnosti

MLADOST LUDOST! Šta ima veze što je predsednik opštine: NAPIO SE ČOVEK PA PAO ISPOD STOLA, PA ŠTA?! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Na društvenim mrežama osvanuo je, ne baš reprezentativan, snimak predsednika opštine Požega. Na snimku se vidi kako mlađani Nikitović, nakon nekoliko čašica pada preko stola.

Đorđe Nikitović je predsednik opštine Požega, a ujedno i najmlađi opštinski funkcioner.

Iz priloženog snimka možemo zaključiti da u skladu sa svojom mladošću voli dobar provod uz alkohol, samo kako nam se čini, u tome nema meru.

Sporni snimak je nastao na jednoj proslavi, na kojoj se Nikitović popeo pijan na stolicu, a potom preko postavljenog stola pao na ljude koji su sedeli preko puta njega.

Ovo je još jedna potvrda one dobre, stare izreke ’mladost, ludost’. Ipak bez obzira na godine, funkcija koju pomenuti obavlja povlači sa sobom i određen stepen odgovornosti u ponašanju.

Nikitović je povodom ove situacije rekao da je ovo snimak sa proslave osamnaestog rođendana njegovog brata, da se to desilo pre nekoliko godina, dok još nije bio predsednik opštine i da je očigledno da neko na ovaj način pokušava da mu naškodi.

Pre ove situacije o Nikitoviću se pisalo kada je kao predsednik opštine organizovao doček za premijerku Anu Brnabić.

Tada je opštinska vlast odlučila da oronule zidove lokala, koji se nalaze preko puta Kulturnog centra, kamuflira posterima požeškog trga i statue Miloša Obrenovića.

Potsetimo, tada su nepoznate osobe uništile i iscepale postere, pa su zaposleni u opštini, po principu ’drži bure vodu, dok majstori odu’, lepljivom trakom fiksirali postere.

(Glas javnosti/Novas)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR