Glas Javnosti

Misterija Borskog jezera!!!Telo devojke nije pronađeno 38 godina!!!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Povedeni dešavanjima u prethodnih desetak dana kada je ubijeno jedno dete i telo još nije pronađeno...prisetićemo se slučaja od pre 38 god.

Pre 38 god.jedan slučaj nestanka devojke Jovanke Milisavljević je podigao tadašnju Jugoslaviju na noge. Divna, mlada, pametna devojka je nestala u Boru pre tačno 38god.dve nedelje pre svoje svadbe....Sve je bilo uobičajeno po kazivanju Jovankine tetke i teče kod kojih je došla iz malog mesta da živi i radi.

Imala je momka, radila,živela zadovoljna i voljena, spremala se za brak, sve do jednog dana kada je izgledala došavši sa posla da je nešto muči. Na pitanje najbližih šta nije u redu rekla je da se tog dana loše oseća....tetka i teča ništa nisu posumnjali iako je Jovanka bila vesela devojka, mislili su da je umorna zbog pisla i spremanja za svadbu. Sutradan su tetka i teča ustali ali Jovanka nije bila tu, bilo je veoma čudno da ode a da im se ne javi, dodatno je sumnje "podgrevalo" i to što je Jovankin teča baš te noći imao vrlo čudan san.

Teča se probudio u sred noći od košmara koji je bio strašan da više nije mogao da zaspi, samo se čulo glasno zavijanje pasa.... Jovankin teča je te kobne noći sanjao svoju mezimicu mrtvu na dnu Borskog jezera a iznad nje je stajao njen momak i budući muž Dobrivoje....Teča nije verovao u snove ali loš predosećaj mu nije davao mira. Jovanke i dalje nije bilo, pozvali su policiju i Dobrivoja koji je rekao da se Jovanka njemu javila iz Beograda, nisu mu verovali....Tetka i teča su prijavili nestanak svoje mezimice policiji, policija je sprovela istragu "pritisla" njenog momka kao glavnoosumnjičenog i on je konačno priznao...

Foto: printscreen/youtube

Kobnog dana je otišao sa Jovankim na Borsko jezera rekavši da želi da roni, u jednom trenutku je zamolio Jovanku da mu namesti peraje, ona je poslušala a on iskoristio priliku te je udavio u jezeru i bacio njeno telo na dno...Opravdanje je bilo da je Jovanka znala neku njegovu tajnu koju niko nikada nije smeo da dozna i zato je ubio!!!
Potraga je krenula i trajala danima međutim telo nikada nije pronađeno, pri traganju za telom stradala su i dva ronioca, jedno telo je pronađeno drugo takođe nikada ne....i tako je 38god.kasnije. Nažalost tečine zle slutnje su se obistinile samo što  Borsko jezero krije tajnu tri tela već 38god.


Da li bi današnja savremena tehnologija možda imala uspeha....pitanje je..

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR