Glas Javnosti

MINISTARSTVO ZDRAVLJA RASPISALO NOVI KONKURS! Traži se veliki broj radnik

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na sajtu Ministarstva zdravlja objavljeno je 12 oglasa za posao.

Ministarstvo zdravlja Srbije objavilo je na svom sajtu 12 oglasa za posao. U više zdravstvenih ustanova širom Srbije traže se radnici.


Zdravstveni radnici mogu da konkurišu u sledećim ustanovama:

Opšta bolnica "Dr Laza Lazarević" Šabac

Traži se doktor medicine. Jedan izvršioc sa punim radnim vremenom, na određeno vreme u najdužem trajanju do šest meseci.


Dom zdravlja "Stari grad"

Traži se doktor medicine izabrani lekar na određeno vreme - 1 izvršilac. Do povratka zaposlene sa porodiljskog odsustva radi nege deteta i eventualno posebne nege deteta u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika - Ambulanta Simina u Domu zdravlja Stari grad.

Dom zdravlja "Stari grad"
Referent za pravne, kadrovske i administrativne poslove – 1 izvršilac. Do povratka zaposlene koja se nalazi na dužem bolovanju, a najduže do dana 28.02.2024. godine, do kada važi period primene Instrukcije Ministarstva zdravlja broj: 120-01-151/2020-02 od 30.11.2023. godine.


Dom zdravlja "Stari grad"

Doktor medicine specijalista u specijalističkoj delatnosti/specijalista interne medicine – 1 izvršilac.

Dom zdravlja "Stari grad"

Doktor medicine specijalista u specijalističkoj delatnosti/specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije– 1 izvršilac. Na određeno vreme do povrtaka zaposlene sa dužeg odsustva zbog privremene sprečenosti za rad.


Dom zdravlja Grocka

U Službi za zdravstvenu zaštitu odraslih građana sa kućnim lečenjem. Traže se dva doktora medicine sa VII1 stepenom stručne spreme.

Univerzitetski klinički centar Srbije
Traže se tehnički radnici sa srednjom stručnom spremom, 4 izvršilaca. U Službi za pravne poslove i dva radnika obezbeđenja bez oružja.


Opšta bolnica Vrbas

Traži se medicinska sestra-tehničar na ostalim bolničkim odeljenjima. Rok za prijavu je osam dana, a potrebna je radnica u Službi za pulmologiju.

Opšta bolnica Vrbas
Traži se medicinska sestra-tehničar na ostalim bolničkim odeljenjima. Rok za prijavu je osam dana, a potrebna je radnica u Službi za internu medicinu.


Institut za neonatologiju Beograd

Traži se doktor medicine. Uslovi za zasnivanje radnog odnosa su VII1 stepen stručne opreme, doktor medicine, položen stručni ispit i minimum šest meseci radnog iskustva.

Dom zdravlja "Veljko Vlahović" Vrbas
Traži se doktor medicine - izabrani lekar za odrasle na određeno vreme. Do povratka stalno zaposlenog radnika sa specijalizacije sa punim radnim vremenom u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika.


Opšta bolnica Sremska Mitrovica

Traži se medicinska sestra tehničar u operacionoj sali. Odeljenje operacione jedinice sa sterilizacijom - Sektor za hirurške grane medicine, na određeno do povratka odsutne radnice sa odsustva radi posebne nege deteta, sa punim radnim vremenom.


Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR