Glas Javnosti

Ministar prosvete: Ja sam star čovek, očigledno da sam zaspao...Došlo je do nesporazuma!

Društvo
Autor: Glas javnosti

"Ja sam čovek u godinama, očigledno da sam zaspao", rekao je ministar Mladen Šarčević, a potom je objasnio da je "došlo do nesporazuma" nakon pitanja da li će se obratiti studentima, koji su večeras nakon reči Aleksandra Vučića, da će od petka zatvoriti domove, izašli na ulice Beograda.

-Ja ću ujutru dati saopštenje zato što je došlo do pogrešnog tumačenja stava koji je dat još u ponedeljak od studentske poliklinike, tako da je to bila najava, rekao je Šarčević, pa dodao:

- To je bila najava. Ja sam na Kriznom štabu izneo podatke još prošle nedelje da se broj zaraženih studenata odnosio na studente koji ne žive u domovima, nego žive u stanovima, kod rođaka. Na tu zamenu teza sam ja ukazao još u ponedeljak, i to ćemo sutra da razjasnimo. Beogradski centar ima najmanje takvih situacija.”

Na pitanje hoće li reagovati na povike nezadovoljnih studenata, Šarčević je odgovorio:- “Ja sam već u sedam ujutru zakazao medije koji će to da saopšte. Javio sam predstavnicima SKONUS-a, javio sam predstavnici Studentskog centra Beograd i sve ćemo to ujutru razjasniti.”

-Ja sam i poručio studentima da nemaju razloga za brigu”, zaključio je ministar prosvete.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR