Glas Javnosti

Milica Čubrilo, od ambasadorke do agenta zapadne obaveštajne službe

Društvo
Autor: Glas javnosti

Za Milicu Čubrilo su odavno prošli dani ministrovanja i diplomatije na štetu srpskog naroda, zbog čega su se njeni krajnji politički dometi sveli na jeftino spletkarenje u krhotinama Demokratske stranke čiji je i dalje član, na koga računaju zavađene frakcije.

Ali ambicije bivše ambasadorke Čubrilo su i dalje razigrane, te svoju nezajažljivu potrebu da učestvuje u sitnim međunarodnim diplomatskim igrama, trenutno ostvaruje kroz saradnju sa jednom zapadnom obaveštajnom službom, a sve pod plaštom istraživačkog novinara.

Kome se učini da je izbor „novinarskih“ tema Milice Čubrilo čudan i netipičan, neka logiku potraži u zadacima koje ona dobija od te iste strane obaveštajne službe, i sve postaje mnogo jasnije, a ciljevi naručenih tekstova očigledni – da se uzdrma Srbija za tuđi geopolitički račun.

Shodno jasno joj postavljenim instrukcijama, Čubrilo se prethodnih dana po nalogu svojih inostranih poslodavaca obratila mnogim bivšim i uveliko istrošenim političarama očajnički željnim i najmanje pažnje, kako bi od njih iskamčila tabloidnu „ekskluzivu“ kao podlogu za fabrikovanje lažnih vesti o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ne bi li se diskreditovali svi postignuti rezultati na jačanju države i obnovi nacionalnog dostojanstva na zdravim osnovama. Naime, Čubrilo pokušava da instrumentalizuje određene ličnosti koje su u pređašnjem periodu imale tu profesionalnu privilegiju da sarađuju sa Vučićem, i da potom zloupotrebi njihove izjave u maniru „insajderskog“ blaćenja karakterističnog za strane specijalne službe, koje na taj način nastoje da režiraju nesreću našem narodu.



Jedna od omiljenih tema Milice Čubrilo i njenih nalogodavaca, je ekologija, zbog čega je spremna da “nepokolebljivo” brani životnu sredinu životom srpskog radnika RTB Bor, ne mareći za egzistenciju hiljada porodica. Ovih dana je na njenom “tapetu” kineski investitor ,,Ciđin” u rudarsku industriju u Boru, koji je po njenim i aršinima njenih gazda pre svega i jedino kriv jer je iz Kine. Ali osim što je investitor iz Kine, te se po merilima zapadnih specijalnih službi smatra nepoželjnim kao takav, Milica Čubrilo priprema aferu kojom će kinesku rudarsku kompaniju iz Bora bez osnova optužiti da ugrožava prirodnu sredinu.

Cilj je jasan, da se zaustavi srpska privreda i stvori “čist vazduh” zapadnim konkurentskim kompanijama, na nekom zamišljenom zgarištu u koje bi da pretvore ekonomiju Srbije.

(Izvor Nacionalist)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR