Glas Javnosti

MARINIKA TEPIĆ UŠLA U KLINČ SA NOVINARKOM PINKA: Gordana Uzelac prekinuta usred reči, snimak postao hit na internetu (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Marinika Tepić je ušla u verbalni sukob sa novinarkom Pinka Gordanom Uzelac tokom konferencije koju je držala ispred zgrade pomenute televizije kao deo protesta protiv ispada i teških uvreda koje je pevač Aca Lukas izgovorio na račun novinarke Žakline Tatalović u emisiji "Hit tvit".

Nakon šro je novinarka televitzije Pink opomenula Mariniku Tepić da se nalazi ispred zgrade Pinka, usledio je odgovor Tepićeve da se nalazi na javnom prostoru

 - Ja sam na javnom prostoru. Vi niste vlasnici Beograda i ovog pločnika gde ja stojim. Molim vas da mi ne upadate u reč. Ja stojim gde hoću, nema veze da li sam ispred vaše televizije. Naravno da sam ispred vaše televizije. Nisam vam ušla u posed - rekla je Marinika Tepić, te se obratila lično Gordani Uzelac.

- Vi godinama podsećate na fizički napad koji ste doživeli. Vi prvi trebate da stanete u zaštitu Žakline Tatalović. Bez da mene pitate zašto sam ja došla ovde da se bunim protiv toga što je vaš omiljeni gost, prvi glas SNS-a Aca Lukas, isponižavao ovu novinarku. Ako vama to nije problem, meni jeste. Ako mislite i dalje da postavljate pitanja u ovom tonu, dozvolite da vam ne odgovorim, jer ću odgovoriti drugim novinarima. Mislim da je dodatna sramota što me pitate zašto sam ja danas ovde umesto da su sve žene iz vaše redakcije izašle na čelu sa Vericom Bradić - izavila je Manika Tepić, nakon čega je novinarka Pinka pokušala bezuspešno da joj postavi pitanje.

- Samo sekund da vam postavim pitanje - rekla je Uzelac, na šta je Tepić bila izričita da ne želi više da odgovara na njena pitanja, posle čega je usledio aplauz.

- Evo, gospođo Uzelac, uzmite i zabavite se time što vlasnik vaše televizije, što bi rekli mladi, ‘drpa’ iz našeg budžeta, a država mu oprašta. Meni je jasno da ste vi ovde u kampanji - rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde, na šta se novinarka Pinka pravdala da nije u kampanji.

Snimak rasprave je ubrzo postao viralan, a naročito se delio na društvenoj mreži Tviter. 

Sukob Marinike Tepić i Gordane Uzelac možete pogledati od 9:38!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR