Glas Javnosti

Marina iz VELIKE PLANE NA GUGLU TRAŽILA 1 LOKACIJU, pa usledio ŠOK kada je videla muškarca u autu!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ona kaže da su je preplavile emocije kada je ugledala nešto poznato

Marina Đorđević iz Velike Plane pretraživala je na aplikaciji "Gugl Maps" jednu lokaciju u svom gradu, a ono što je videla na snimku koji je zabeležio satelit, ostavilo ju je u šoku.

Kako je ispričala za "Blic", Gugl je na ulici "uhvatio" njenog pokojnog oca kako u automobilu prolazi ulicom koju je tražila.

- Moj otac je preminuo pre dve godine i bukvalno sam bila oduševljena kad sam videla da ga je Gugl maps snimio 2014. godine, 
u njegovoj “plavoj ptici”, kako je on zvao svoju "ford fiestu" - počinje priču za "Blic" Marina.

Ona kaže da su je preplavile emocije kada je videla očev automobil kako "jezdi" Planom, jer ju je podsetilo na to koliko je njen otac voleo taj auto i koliko je uspomena veže za njega.

- On je obožavao taj auto, zato ga je i nazvao “službena plava ptica”. To je značilo da njome može na pecanje, na vikendicu, na sva ona manje pristupačna mesta novijem automobilu, kog je imao. Vozio je službeni automobil, pošto je bio šef farme u mestu udaljenom oko 50 kilometara od Velike Plane, pa je svakodnevno putovao - kaže nam Marina.

Ipak ova stara "fiesta" imala je posebno mesto u životu Marininog oca, jer je njom čak i materijal za vikendice prenosio.

BONUS VIDEO


Ona kaže da su je preplavile emocije kada je videla očev automobil kako "jezdi" Planom, jer ju je podsetilo na to koliko je njen otac voleo taj auto i koliko je uspomena veže za njega. - On je obožavao taj auto, zato ga je i nazvao “službena plava ptica”. To je značilo da njome može na pecanje, na vikendicu, na sva ona manje pristupačna mesta novijem automobilu, kog je imao. Vozio je službeni a

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR