Glas Javnosti

MAKLJAŽA NA "CRNI PETAK"! Žestoka tuča zbog jakne, deblji kraj izvukla jedna baka - (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kako se vidi na snimku, tri, četiri žene otimale su se oko jakne, a među njima je bila i jedna baka.

Kupovina tokom "Crnog petka" može biti naporna ali i opasna, jer je bilo slučajeva da se potrošači potuku zbog određenog artikla. Tokom jučerašnjeg dana stizale su slike dugačkih redova kupaca, ispred popularnih butika, koji su čekali da kupe svoj komad odeće.

Veliki broj ljudi je čekao, kako u tržnim centrima, gde su stajali ispred još uvek zatvorene prodavnice, tako i u radnjama u centru Beograda, gde su šetačke zone bile preplavljene ljudima koji stoje u redu.
Na kasama i ispred kabina se čekalo satima, ali za sada, nije poznato da li je bilo incidenata u nekoj radnji u Srbiji. Međutim, to ne može da se kaže i za jedan butik u Turskoj, gde su se žene čak i potukle.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


Kako se vidi na snimku, tri, četiri žene otimale su se oko jakne, a među njima je bila i jedna baka. One su se gurale, vukle jaknu, na kraju je jedna istrgla onu koju je želela i odnela je sa sobom.


Na drugom snimku koji kruži društvenim mrežama, žene se tuku ispred prodavnice, dok ostali u šoku posmatraju šta se dešava. Moralo je i obezbeđenje da reaguje, kako bi ih razdvojili i smirili.

Glas javnosti / M02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR