Glas Javnosti

MAJKE SU NAJVREDNIJI DAR KOJI POSEDUJEMO: Super heroji postoje i u stvarnosti

Društvo
Autor: Glas javnosti

Bogovi ne mogu uvek biti sa nama, zato su i napravili majke.

Majka je prva osoba koju dete traži po povratku kući. Ona brine o svojoj deci od rođenja do poslednjeg daha. Ne možemo ni pobrojati njihov bezbroj doprinosa našim životima ili svemu što rade od jutra do mraka. Majke nastavljaju da obavljaju sve svoje obaveze, tokom celog dana, čak i ako su umorne. Nnikada ne očekuju ništa zauzvrat za svu ljubav kojom nas obasipaju i način na koji nas razmazuju. Ipak, možemo reći veliko hvala našim majkama za sve što čine za nas.


Trebalo bi da ih slušamo i da se prema njima odnosimo sa poštovanjem. To je majka koja oblikuje karakter i ličnost svoje dece. Sve majke igraju važnu ulogu u rastu i razvoju svoje dece. One brinu o svemu što je njihovom detetu potrebno. Majka nam je prva učiteljica i u svakoj poteškoći stoji uz nas. Majka je ta koja sprečava da pogrešimo i odvraća nas kada smo skloni pogrešnim putem. 


Foto: facebook/printscreen

Za majku, njena deca predstavljaju ceo svet. Naša je dužnost da brinemo o njima, da im nikada ne dozvolimo da budu nesrećne, da ih nikada ne ne poštujemo, i bez obzira na sve da ih ne ostavimo kada nam je teško. Majka uvek motiviše svoju decu, podstiče ih da napreduju i više rade u životu. Majčina sreća uvek zavisi od njene dece, ako je njeno dete nesrećno, nikada ne može biti srećna.


Veza majke i deteta je mnogo posebna i trebalo bi da je zauvek negujemo. Trebalo bi da cenimo sve male stvari koje naše majke svakodnevno rade za nas. Nijedan drugi poklon ne može biti posebniji za majku od ljubavi i poštovanja njene dece. 

Za svako dete, majka je najdragoceniji dar u njegovom životu.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR