Glas Javnosti

Maglovio jutro uz narandžasti meteoalarm za Vojvodinu i Podrinje

Društvo
Autor: Glas javnosti

Maglu je uslovio visok vazdušni pritisak i vreme bez vetra, uticaj anticiklona slabi pa će se pred jutro podići magla

Već ujutru u Vojvodini i Podrinju kiša će se ponegde lediti pri tlu, pa će biti na snazi narandžasti meteo-alarm. Popodne u celoj zemlji kiša, a u brdsko-planinskim predelima sneg. Već krajem dana na severu se očekuje prestanak padavina. Još sutra sveže u Srbiji. Ujutru od -5, a tokom dana najviše šest stepeni. U Beogradu kiša povremeno, a temperatura do 5 stepeni.


U nedelju pretežno oblačno. Ujutru i pre podne na severu i zapadu sa kišom koja se rano ujutru na severozapadu i zapadu lokalno može i lediti pri tlu, a ponegde i sa kratkotrajnom susnežicom ili snegom. Posle podne u celoj zemlji sa kišom, a u brdsko planinskim predelima sa snegom.

Krajem dana i uveče prestanak padavina i razvedravanje i to prvo na severu. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na jugozapadni i zapadni Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša dnevna od 2 do šest stepena. 


Prvog dana radne nedelje umereno oblačno i toplije, u drugom delu dana mestimično sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura od -2 do tri, a najviša od sedam do 11. 

U utorak umereno oblačno, uveče i noću na sevru mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, južnih pravaca.Najniža temperatura od -1 do šest, a najviša od 9 do 15. 

Glas javnosti/R05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR