Glas Javnosti

LUDILO NA ULICAMA BEOGRADA! Sara Jo USIJALA atmosferu, teku hektolitri kuvane rakije i vina! (FOTO+VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nastupom pevačice Sare Jo na bini ispred Narodne skupštine večeras je počeo doček Nove godine, koji će, kako je najavljeno, biti na najvećem produkcijskom nivou.

Gosti prestonice kojih je ove godine po prvim procenama više od 100.000, docekaće Novu 2022. godinu na nekoliko lokacija u gradu.

U publici su uglavnom mladi koji mobilnim telefonima snimaju nastup mlade pevačice. Na platou ispred parlamenta posetiocima se dele maske, a pripremljeno je, kako je ranije rečeno, 50.000 maski za sve koji će večeras doći da najluđu noć provedu u odličnoj atmosferi uz Saru Jo, Mariju Šerifović i Jelenu Karleušu. Na koncertu na promenadi Beograda na vodi peva Saša Kovačević. 

Postavljeni su punktovi za antigensko testiranje na virus kovid-19, a posetioci prolaze i KD pregled, tako da je bezbednost svima osigurana. Beograd je jedan od retkih gradova u Evropi koji ima organizovan doček Nove godine na otvorenom. U Takovskoj i Kosovskoj ulici parkirana su policijska vozila kako bi se očuvao javni red i mir, prenosi Blic.

Došlo je do izmena javnog gradskog prevoza u pravcu ka Domu Narodne skupštine i zaustavljen saobraćaj iz Bulevara kralja Aleksandra.

Počeo program i na Sava promenadi
Novogodišnji program na Sava promenadi u okviru Beogradu na vodi počeo je večeras oko 20 sati koncertom mlade umetnice Angeline. Angelina je pred više stotina ljudi počela koncert svojim najvećim hitovima kao šro asu "Pile moje" i "Gad", dok je mlađa publika uživala u pesmi i igri pevačice i plesačica, koje su je pratile.

Programu koji organizuje Belgrade Waterfront, trajaće do jedan sat iza ponoći. U 21 čas nastupiće pevač Coby, a sata kasnije pop pevac Saša Kovačević. Od 23 časa okupljene će zabavljati Goran Bregović i Mladen Vojičić Tifa, prenosi Blic.

Kula na Beogradu na vodi u dva minuta do ponoći počeće odbrojavanje, sve do trenutka kada će u ponoć biti ispaljeni spektakularni vatrometi. Nakon vatrometa Brega i Tifa nastaviće da uveseljavaju publiku.

U Beogradu tokom danaje bila praznična atmosfera: 

BONUS VIDEO: NOVOGODIŠNJA ŠMINKA! KOJI MAKE UP ĆE DOMINIRATI U 2022. GODINI?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od Александар u 01.01.2022 08:50:17 h
     0 

У овој земљи споља све изгледа тако сјајно, богато и савршено. А изнутра трулеж, смрад и чемер