Glas Javnosti

LJUDINO, SVAKA ČAST : Luka Dončić plaća sahranu tragično nastradalih mališana u Beogradu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Osam mališana i domar škole su ubijeni, a šestoro dece i nastavnica su povređeni

Nakon masovne pucnjave u školi u kojoj je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja u beogradskoj osnovnoj školi, zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić obavezao se da će platiti pogrebne usluge i savetovanje za tugu za drugove i osoblje, saopštio je portparol Fondacije Luka Dončić za “ESPN”.

“Zbog tragedije i izgubljenih dečijih, nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i celom nacijom. Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar”, saopštio je Dončić.

Dončić ima duboke porodične veze sa Beogradom, uključujući baku, tetku, ujaka i rođaka tinejdžera koji žive u Srbiji. Njegov otac Saša je Srbin.

Dončić je zatražio da pruži kratkoročnu pomoć za nastradale u masovnoj pucnjavi i planira da bude deo svake dugoročne pomoći koja proiziđe iz smrtonosne pucnjave u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u sredu.

Podsetimo, osam mališana i domar škole su ubijeni, a šestoro dece i nastavnica su povređeni. Učenik K.K. (13) koji je počinio masakr je uhapšen i upućen u psihijatrijsku ustanovu.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR