Glas Javnosti

Leskovčanin busom krenuo za BEOGRAD, do Niša su stali SEDAM puta! Besan poručio: Kad ćemo stići na odredište - videćemo

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dok neki građani praktikuju da se voze autobusom i duže klackanje im ne predstavlja problem, nekima vožnja može da postane pravi pakao, pogotovo ako bus od jedne lokacije do druge kruži kao "kiša oko Kragujevca" ili staje na svakoj krivini.

Naime, u jednoj grupi građana iz Leskovca pojavio se zanimljiv post u kome je jedan Leskovčanin dao savet građanima da se nikako ne voze jednim prevoznikom iz Leskovca koji, kako on kaže, staje na svakoj banderi.

- Vozač vozi kao da mu krompiri sede u autobusu. Kao direktna linija, a stane sto puta. Nagarili su grejanje, ne može da se diše unutra, jer im se pregreva motor. Do Niša smo stali sedam puta, tri sela, tri pumpe i plus u Nišu - napisao je Leskovčanin i dodao:

- Kad ćemo stići na odredište - videćemo! Ovo je jedan veliki bezobrazluk prevoznika. Mi smo svi pošteno platili naše karte. Što se mene lično tiče sa njima sam se vozio poslednji put - poručio je Leskovčanin.

Putnici koji imaju slična iskustva sa istim prevoznikom u komentarima ispod ove objave pisali su da se više ne voze njime.
- Od Vlasotinca do Beograda mi je tim autobusom trebalo šest i po sati, a inače treba oko tri i po ako je zaista direktna linija. Znam dosta ljudi koji putuju njime samo jednom i promene prevoznika. Svaka pumpa je njihova, svaka krivina, a i često im se pokvari autobus - požalio se jedan Vlasotinčanin.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR