Glas Javnosti

LEPOTAN IZ GRADSKE ČISTOĆE ODUZIMA DAH ŽENAMA! Dragan PONOSNO DRŽI METLU, ali voli i da se slika (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Lepotan iz "Gradske čistoće" Dragan Vasić Šilja ponosno drži metlu, a kako su mnogi primetili, zbog njegovog izgleda smeši mu se i manekenska karijera.

Šilja je posle Lepog Joce iliti Jovice Vasića, koji je preko noći postao popularan širom Srbije ali i Balkana, još jedan je koji će zasigurno pokupiti mnogobrojne ženske simpatije.

Žene su "popadale" kada su videle Jovičin video dok se vozi na "đubretarcu", a koji je on postavio na svoj TikTok nalog. Snimak se zavrteo društvenim režama, žene su masovno delile taj snimak uz uzdahe.

Onda se saznalo da u "Čistoći" postoji još jedan momak koji pleni svojim izgledom - Dragan Vasić.

Oba zgodna momka nisu rođaci, iako to mnogi pomisle, zbog istog prezimena. Šilja je inače radnik gradske čistoće već 11 godina i uživa u svom poslu, ali bi se rado našao i ispred objektiva nekog fotografa.

Da uživa u fotografisanju vidi se i na njegovom Instagram nalogu koji obiluje selfijima i "pozerskim" fotografijama i moramo priznati da mu to dobro ide.

 - Ponudu za slikanje ne bih odbio u svrhu samo slikanja, ali moj posao je za mene jedini posao koji radim i njime sam zadovoljan - kaže lepi Dragan Vasić za Blic. 
 DUŠA ME JE ZABOLELA U TOM TRENUTKU! Oca petoro dece iz Požege ŠOKIRALE reči policajca

Pred kamerama mu ovo nije bio prvi put, pa ste Dragana možda već i videli na malim ekranima. On se pojavio u seriji "Vojna akademija", ali i u francuskom filmu "B 13", pa je tako on već zvezda kako srpske, tako i evropske kinematografije.

Šilja je, na razočarenje velikog broja ženske publike, srećno oženjen već 5 godina, a u braku sa suprugom ima i trogodišnju devojčicu.

Iako je, kako ističe, svestan da svako u životu teži napretku, sebe je pronašao u poslu koji obavlja i od koga je othranjen, a sada i sam hrani svoje dete. Posla u "Čistoći" nikada se nije stideo.

Kolege za njega imaju samo reči hvale, a on ih sve posmatra kao jednu veliku porodicu.

- Zaista dobijam puno komplimenata i od kolega, muškaraca, ali ovde smo svi jednaki i ljubomore nema, mi funkcionišemo kao porodica - kaže Dragan.

Iako ljubomore na poslu nema, kod kuće je ipak malo drugačije. Dragan za svoju suprugu kaže da je ljubomorna u granicama normalne i da je sve to za njega dokaz ljubavi, ali je, kako on ističe, srećna zbog njega i svesna da ima čime da se diči.

Na pitanje da li je i koliko popularan među ženama, Dragan je ostao skroman.

- Ne bih da hvalim sam sebe, prepustio bi to drugima, ali moram da priznam da ima i toga.

Pored neodoljivog osmeha i plavo-sivih očiju koje ostavljaju bez daha, Dragan ima još nešto što će privući pažnju velikog broja dama.

Naime, on na svom mišićavom telu ima gomilu tetovaža, ali o njihovom značenju nije želeo da priča. Dragan prati trendove, a tetovaže su, kako kaže, moda 21. veka.

BONUS VIDEO Siniša Ljepojević: Srbija je na putu svile, i to je to

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR