Glas Javnosti

Lekarka koja je sebi oduzela život u stanu na Vračaru biće sahranjena na Lešću

Društvo
Autor: Glas javnosti

Poznata beogradska doktorka  koja je samoubistvom u nedelju u svom stanu na Vračaru, šokirala Srbiju, biće sahranjena u petak, 19. juna, na groblju Lešće u Beogradu.

Porodica preminule će na beogradskom groblju primati saučešća od 11 sati, dok je ispraćaj u 13 časova.

I dok se mnogobrojni prijatelji, rođaci, kolege, pacijenti i poznanici putem čitulja opraštaju od poznate doktorke nakon što je u nedelju izvršila samoubistvo u sred Beograda, pravi razlozi zbog kojih je plastični hirurg sebi oduzela život - ostaju skriveni.

Spekulisalo se da je doktorka imala neki od težih oblika depresije te da su razlozi za samoubistvo emotivne porirode. Ni napisi da se Violeta Skorobać Ašanin ubila jer je imala problema na poslu, pošto je klinika počela lošije da posluje tokom pandemije korona virusa, nisu se pokazali sasvim tačni, tako da je za sada lekarka tajnu odnela sa sobom.

Popularna doktorka plastične hirurgije Violeta Skorobać Ašanin k pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji - onkološkim pacijentima, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije i da ta intervencija. bude besplatna, a 2012. godine dobila je nagradu "Žena zmaj" za pionirski preduzetnički poduhvat.

Podsetimo, doktorkaVioleta Skorobać Ašanin (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, sarađivala je sa mnogim javnim ličnostima poput Seke Aleksić, Nataše Bekvalac, Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađe i drugih.

 Dr Violeta Skorobać Ašanin je u nedelju oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila  i ništa nije slutilo da će se nekoliko trenutaka kasnije dogoditi tragedija. Kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju. Nije im otvarala, pa su razvalili vrata i zatekli je sa dve rane na grudima, dok je nož bio pored. Navodno, Vesna je dva puta sebi zarila nož u grudi. Sečivo joj je probilo srce.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR