Glas Javnosti

LEKARI PRIŠILI BEBI ODSEČENI PRST: Evo u kakvom je stanju dečak koga je brat povredio sekirom, majka sve vreme s njim u bolnici!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Baba povređene bebe, stare godinu dana, koju je sekirom povredio stariji brat (3), rekla je da je beba nakon nesreće prevezena u bolnicu u Beogradu i da su lekari uspeli da joj spasu odsečeni prst.

Nesreća se dogodila oko 13 sati u dvorištu porodične kuće mališana.
Njihova baba za Kurir je ispričala kako je došlo do ove jezive nesreće, tvrdeći da se sve dogodilo nenamerno, tokom dečje igre.

- Majka je s njim u bolnici i, hvala bogu, dobro se oseća. Odsečen mu je nokat na malom prstu, dok je ovaj drugi prst bio odsečen skroz, ali je ušiven i lekari su uspeli da mu ga spasu - kaže ona.


Ona je prethodno objasnila kako je došlo do ove nesreće. Rekla je da je njen stariji unuk trčkarao po kući i dvorištu i da je u ruci imao sekiru.

- U igri je istrčao iz kuće, a u tom trenutku na pragu je puzao njegov mlađi brat, koji ima godinu dana. Tada se stariji dečak u jurnjavi sapleo o njega, pao je i slučajno ga sekirom udario po prstićima - kaže baba i napominje da dečak sigurno nije imao nameru da povredi brata.

- Sve se brzo odigralo, nije dete uzelo sekiru i odseklo mu prst namerno, nego se sve nekako nesrećno dogodilo.

Iz pančevačkog Višeg tužilaštva navode da su o slučaju obavestili Centar za socijalni rad.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR