Glas Javnosti

LAŽU NAROD !

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Ako su snimci migranata stari, zašto policajci i vojnici nose maske? Kampanja laži i dezinformacija je danas dominirala televizijama i velikim medijima u udarnom terminu, a neoborive činjenice se bez obrazloženja proglašavaju za lažne vesti po dobro poznatim metodama koje su primenivali Jozef Gebels i Komunisti.

TV Prva, RTS, Srpski Telegraf samo su neki od medija koji su danas širili dezinformacija da novi migranti ne pristižu u Srbiju, bez ikakvih dokaza zašto su snimci stari ili obrazloženja. Najgore od svega je to što se na snimcima vide policajci i vojnici vojske Srbije, koji nose zaštitne maske dok sam migranti na objavljenim fotografijama navode da su došli u Srbiju tokom epidemije Korone.

 

Banalnost sledbenika ideje masovne migracije, pozivi da se ukine elementarno ljudsko pravo na slobodu govora i mišljenje, pretnje nasiljem i tužbama proteklih dana duboko su uznemirili građane Srbije.

Nakon objavljivanja snimaka velikih grupa migranata koji su došli u našu zemlju preko granice sa Makedonijom koji su lako proverljivi jer su ih postavili sami migranti na svojim profilima, krenula je kampanje laži, linča i terora.

Posle skandalozne izjave Vladimira Cucića vođe komesarijata za migraciju na TV Hepi, da migranti nisu napali ni jednu ženu u Srbiji, uprkos podacima policije i brojnim svedočenjima dokazanih žrtava, ova organizacija pokrenula je novu kampanju dezinformacija i izvratnja činjenica u koju su se uključili i TV Prava, RTS i Srpski Telegraf.

Tako su navedeni pro-EU mediji, danas više puta demantovali da migranti dolaze u Srbiju, navodeći da se radi o lažnim vestima i starim snimcima, bez da demantuju navedene snimke prelaska iz Makedonije u Srbiju i dolazaka migranata u Kampove.

Pogledajte fotografiju izvučenu iz snimka na kome je naš vojnik koga je snimio migrant.

VIDEO LINK 1


Datum objave snimka 21. mart. Pripadnici Vojske RS nose maske. Crvenom bojom je okviren datum 21.03 koji možete videti i na profilu migranta.
Snimak na kome se možete uveriti da je fotografija autentična:

Da granica nije hermetički zatvorena i da novi migranti pristižu u našu zemlju, pokazuje i hapšenje koje je potvrdila policija.

Nedaleko od naplate rampe Beograd, kod Vrčina, pripadnici MUP-a uhapsili su veći broj Pakistanaca. Upadljivo je da na snimku izostaju žene i deca, uprskos stereotipu da su migranti mahom porodice koje beže iz Sirije. Dakle novi migranti definitivno ulaze u Srbiju i to u velikim grupama.

VIDEO LINK 2

Pored toga migranti su naseljeni u više mesta u Srbiji uključujući i Belu Palanku i sada će živeti u tom mestu, dok se nakon protesta odustalo od njihovog smeštanja u Kovinu.

Veličinu grupe u kojoj su ušli migranti i da se na radi o izlovanim slučajevima već o dobro organizovanim velikim grupama, možete videti na sledećem snimku koji je postavio predhodni migrant takođe 21.03 na društvenoj mreži TikTok.

VIDEO LINK 3


Molimo građane za podršku u ovom trenutku, kada nam prete zatvorskim kaznama i tužbama samo zato što smo objavili materijal koji je već bio dostupan javnosti. Nastavićemo da vam prenosimo vesti koje drugi cenzuripu Vestidana.rs

srbin.info

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR