Glas Javnosti

KOVAČEVIĆ IZNERVIRAN: Evo ko će vam naći vakcinu protiv Kovida! Čovečanstvo je definitivno otišlo u ku..! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Poznati dramaturg i profesor na FDU Siniša Kovačević sočno je prokomentarisao trenutnu situaciju u vezi sa koronavirusom i vakcinom koju mnoge zemlje istražuju i najavljuju. Jer čini se da je umesto trke u naoružanju postalo važnije ko će prvi izbaciti ovu spasonosnu ineckiju za celo čovečanstvo.

 

Kovačević ima spasonosnu ideju, i predložio ju je putem Tvitera.

-Mesi zarađuje 500.000 dolara dnevno. Nek vam on nađe vakcinu za Kovid, lek za AIDS i multiplu, nek vam on pošalje čoveka na Mars, napiše novu Ilijadu, naslika novu Mona Lizu, reši globalno zagrevanje i problem narkomanije, pi*ka vam materina! Čovečanstvo je definitivno otišlo u ku*ac., napisao je na svom Tviteru.

Mnogi su se oglasili ali izdvajamo ovaj komentar koji, čini nam se, objašnjava suštinu fudbala, kao jednog od najbolje plaćenih, zapravo preplaćenih sportova u svetu.

-Za to su krivi oni koji gledaju fudbal. 20 budala koje jure za loptom na terenu bukvalno može da kupi milione budala koje ih gledaju. Ja bojkotujem taj debilni masovni sport, a i sve druge masovne sportove koji služe za zaglupljivanje naroda i pranje para. Kada bi većina čovečanstva bila obrazovana, misleća i odgovorna, masovni profesionalni sportovi ne bi postojali, jer ne bi imali veliko gledalište. Čovečanstvo bi se odgovorno bavilo svojim uticajem na životnu sredinu, trošenjem neobnovljivih resursa i..

Ipak jedan od tviteraša je poentirao komentarom:

-Koliko zarađuje onaj koji plaća Mesija?

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR