Glas Javnosti

KORISTITE LI VI BLABLA CAR: Zadovoljni korisnici ali postoji problem otkazivanja

Društvo
Autor: Glas javnosti

BlaBlaCar je inovativna aplikacija koja povezuje vozače i putnike koji putuju u istom smeru, pružajući praktično i jeftino rešenje za stizanje do željene destinacije bez gužvi u javnom prevozu i uz smanjenje troškova putovanja. Korisnici BlaBlaCar-a su uglavnom zadovoljni uslugama koje ova aplikacija nudi.

Korisnici BlaBlaCar-a su uglavnom zadovoljni uslugama koje ova aplikacija nudi. Predlog naše sagovornice je da se pažljivo pregledaju dostupne informacije o vozaču, njegovom automobilu i ceni puta kako bi se izabrao najbolji mogući izbor. Mnogi korisnici prilikom odabira vozača uzimaju u obzir i fotografije vozača na profilu kao jedan od pokazatelja pouzdanosti. Iako nije apsolutno pouzdano, ovo može pomoći putnicima da izbegnu probleme s otkazivanjem putovanja.

Jedna od prednosti BlaBlaCar-a je cena putovanja koja je, prema iskustvima korisnika, daleko niža u poređenju s vožnjom autobusom. Ova platforma omogućava putnicima da ostvare značajne uštede na troškovima putovanja.


BlaBlaCar je francuska platforma koja se bavi prevozom koristeći mobilnu ili web aplikaciju. Ona povezuje vozače i putnike koji žele da zajedno putuju između gradova i podele troškove putovanja. BlaBlaCar je zapravo zajednica za deljenje prevoza koja omogućava putnicima i vozačima da putuju u istom smeru i smanje troškove puta.

Važno je napomenuti da BlaBlaCar nije taksi aplikacija koja omogućava vozačima da žive od prihoda od putovanja, već je njena svrha da članovi zajednice zaista podele troškove putovanja, dok vozači eventualno mogu zaraditi manju sumu novca, prenosi H01S.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR