Glas Javnosti

KORISTE ŽIVU ABORTIRANU DECU ZBOG BUBREGA! Šokantno otkriće dr Nestorovića o pobačajima (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Doktor Branimir Nestorović gostujući na raznim tribinama i predavanjima poznato je da govori o brojnim temama.Tako se između ostalog dotakao i abortusa.

Placenta ili posteljica je prvi organ koji se formira nakon začeća i jedini je zajednički organ vaše bebe i majke. Ovaj organ je zaslužan za bebin razvitak, putem koga dobija kiseonik, hormone i sve neophodne materije za život.

Prilikom porođaja, odmah nakon što beba izađe, materica će kroz par dodatnih kontrakcija izbaciti i placentu ili će je lekar izvući blagim povlačenjem, potom će je pregledati kako bi se utvrdilo da je cela i da nema zaostalih delova u materici.  Budući da je tokom trudnoće ima tako važnu ulogu, s pravom se pitamo šta se posle porođaja radi sa takvim materijalom. Upravo o ovome je i govorio dr Branislav Nestorović.

- Šta biva s placentama, jel se uništavaju, bacaju. Trebalo bi da se pojedu zato što je puna matičnih ćelija deteta. To je ta terapija koju primaju bogataši - smatra dr Nestorović.

Prema njegovim rečima, u placenti se nalazi protein naoksen koji sekoristi za podmlađivanje, ali, kako kaže, to nije za sirotinju. 

Međutim, ono što je najviše šokantno vezano za placentu je, prema rečima dr Nestorovića, je da je otac Bil Gejtsa osnovao organizaciju u Americi pod imenom Planned Parnethood, koja se bavi namernim pobačajima. 

Po njihovom kapom između 300 i 400 hiljada pobačaja se obavi u Americi godišnje,, a prema rečima dr Nestorovića, pre nekoliko godina su uhvaćeni da su preprodavali delove abortirane dece u razne svrhe.

- Svako ko je video abortiran fetus jasno je da je to dete, abortus je ubistvo. Postavlja se pitanje šta oni rade sa tom abortiranom decom! - kategoričan je i pita se dr Nestorović.

On je ispričao da je pre nekoliko godina Univerzitet u Pitsburgu priznao je da su im dovozili živu abortiranu decu, odakle su oni vadili bubrege i gajili ih za buduće transplatacije. S druge strane, kaže on, u američkim konzervtivnim državama, situacija je sasvim obrnuta.

- Jel ja treba da slušam savete tih naučnika, neka hvala, više volim da me pljuju i da imam neko svoje mišljenje - zaključio je dr Nestorović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR