Glas Javnosti

Kontrolorka BRUTALNO PRETUKLA ženu u javnom prevozu: 'Busplus' potvrdio da je u toku OPSEŽNA ISTRAGA (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nakon što je juče kontrolorka napala ženu u gradskom prevozu i nanela joj telesne povrede, oglasio se i "Busplus" koji navodi da je u toku opsežna istraga nadležnih organa.

Kako su saopštili, kontrolorka koja je učestvovala u ovom incidentu neće raditi do konačnog utvrđivanja svih okolnosti koje su rezultovale ovakvim neprijatnim i neprimerenim događajem.

Podsetimo, incident se desio na stajalištu "Arhiv" na Novom Beogradu u prepodnevnim časovima, a reagovala je i policija.

Putnica je u objavi na Instagramu napisala da je bila u autobusu na liniji 88 koji saobraća od Novog Železnika ka Zemunu i da je kontrolorku navodno okrznula cipelom po nogavici ili je izgazila, što ni sama nije bila sigurna. Kako je dalje navela putnica, kontrolorka je izgurala iz autobusa i tukla je aparatom za čitanje karata po glavi. Udarila je sedam puta i čupala je za kosu.

Foto: Instagram

- Verujemo da ćemo imati više detalja o ovom neprijatnom događaju kada svi učesnici budu saslušani i kada sve činjenice budu rasvetljene - navodi se u saopštenju, prenosi ,,Telegraf''.

Iz "Busplusa" su zamolili građane da ne ulaze u konfliktne situacije sa kontrolorima BusPlusa.

- Ističemo, takođe, da ćemo učiniti sve da zaštitimo naše sugrađane, ali i kolege kontrolore kako više ne bi dolazilo do sličnih dešavanja - navode na kraju saopštenja.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR