Glas Javnosti

KONKURS ZA SEDMU SEZONU PROGRAMA "NIS Calling": Prilika za studente da pohađaju praksu u NIS-u

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kompanija NIS jedan je od najpoželjnijih poslodavaca za mlade u Srbiji i otvorena za inovacije, energiju i sveže ideje koje donose mlade kolege

Zbog toga NIS poziva studente odabranih fakulteta da započnu plaćenu praksu u kompaniji kroz sedmu sezonu programa "NIS Calling". Na ovaj način kompanija pruža šansu mladima da steknu iskustvo u oblasti naftne industrije i primene svoje znanje u praksi.

Na konkurs koji je otvoren do 24. aprila mogu se prijaviti studenti treće, četvrte i master studenti Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Tehničkog, Fakulteta organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka i Hemijskog fakulteta. Zainteresovani kandidati takođe treba da poseduju dobro znanje engleskog jezika, kao i poznavanje MS Office paketa. Odabranih 30 kandidata praksu će započeti početkom jula.

Jedna od prednosti programa "NIS Calling" je njegova fleksibilnost jer omogućava polaznicima da 480 radnih sati prakse iskoriste tokom četiri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu. Takođe, programom je predviđeno da svaki polaznik dobije svog mentora koji prati njegov rad i, u skladu sa unapred razrađenim planom, pruža mu podršku tokom aktivnosti u kompaniji i u toku adaptacije na novu sredinu. Studenti imaju i priliku da steknu dodatno obrazovanje na Korporativnom univerzitetu kompanije NIS, na kojem predaju renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti. Predviđeno je da se praksa sprovede na lokacijama NIS-a u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Elemiru i Čačku.

U prethodnih šest sezona programa, praksu u NIS-u prošlo je 170 polaznika, od kojih je 50 ostalo da radi u kompaniji. Više o programu "NIS Calling" na NIS Calling - NIS Praksa.

Glas javnosti / Telegraf

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR