Glas Javnosti

KONAČNO SMO DOČEKALI LEPO VREME: Iskoristite maksimalno ovaj dan vikenda, neće potrajati!

Društvo
Autor: Glas javnosti

U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C.

Srbija: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode, sa većom šansom na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče je moguća kiša na zapadu i jugu Srbije.

Beograd: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna oko 26°C. Uveče suvo.

Niš: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Užički region: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 26°C do 27°C. Uveče je moguća kiša. Na Zlatiboru i Tari razvoj oblaka uz lokalne pljuskove. Temperatura do 22°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 26°C do 27°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 26°C. Uveče suvo.

Novi Sad
foto: Glas javnosti

Subotica: U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna oko 26°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana: U nedelju promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 23°C do 26°C. Uveče je moguća kiša. U ponedeljak svežije sa povremenom kišom u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo. U utorak na severu uglavnom suvo, a u ostalim predelima popodne su mogući lokalni pljuskovi. Od srede malo toplije, ali promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR