Glas Javnosti

Kon objavio pa obrisao status na Fejsbuku: `Ustupam svoju ugodnu fotelju neostrašćenom profesoru Radovanoviću!`

Društvo
Autor: Glas javnosti

Član Kriznog štaba, epidemiolog, Predrag Kon oglasio se sinoć na Fejsbuku povodom zahteva demonstranata na Beogradskim ulicama i poručio da "sa velikim zadovoljstvom ustupa svoju ugodnu fotelju u 'nepolitizovanom' Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom uvaženom i 'neostrašćenom' profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa kovid 19 do 2022. godine".

Kon, koji je poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama nije odoleo da na svoj način ne prokomentariše zahtev da bude formiran novi Krizni štab, sa stručnjacima odvojenim od politike.

"Povodom zahteva sa protesta… Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u “nepolitizovanom” Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i “neostrašćenom” profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao. Ovo izjavljujem sa najboljim željama i namerama. Svako dobro!", napisao je Kon.

Kon je u međuvremenu povukao svoj status, ali je mrežama nastavila da kruži uslikana objava.

Podsetimo, jedan od zahteva Vladi Srbije koji su demonstranti pre protesta izneli jeste da se imenuje novi "depolitizovani Krizni štab". 

(Izvor Sputnik)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR