Glas Javnosti

KOME NE ODGOVARA REŠEN SLUČAJ?! Pavlović: Četiri državne institucije umešane u otmicu Mlađana

Društvo
Autor: Glas javnosti

Predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama Radiša Pavlović, izneo je tvrdnju da su četiri državne institucije umešane u otmicu Mlađana Radivojevića kao bebe.

Radiša je zatražio da se održi posebna sednica u vezi rešenog slučaja Mlađana Radivojevića.

Po njegovim rečima, predstavnici dva beogradska udruženja ne žele da se održi posebna sednica na rešenom i dokazanom slučaju otmice.

Podsetimo, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu potvrđeno je, da je članu vladine Komisije za ispitivanje postupaka državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestalih beba u Srbiji Radiši Pavloviću, određena dvadesetčetvoročasovna policijska zaštita zbog ugrožene bezbednosti.

Zamenica Osnovnog javnog tužioca, Marija Mladenović, rekla je danas da se ta mera odnosi i na kuću u kojoj živi u mestu Dubrava u opštini Knić, kao i na prostorije Regionalnog centra Udruženja manjinskih akcionara Srbije i Organizacije Radnički otpor u Dečanskoj ulici broj 3 u Kragujevcu.

Mladenović je navela da je razlog za donošenja te odluke Izveštaj Policijske uprave (PU) Kragujevac iz koga se vidi da su, na putničkom vozilu Radiše Pavlovića parkiranog ispred kancelarije udruženja, 16. avgusta olabavljeni točkovi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR