Glas Javnosti

KOLUBARA ISMEVA GRČIĆA! Direktor stiže U POSETU, čeka ga pleh za pečenje prasića, ali pun BLATA (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Radnici termoelektrane u Velikim Crljenima spremili su za svog v.d. direktora Elektroprivrede Srbije – iznenađenje. Milorad Grčić večeras dolazi u “Kolubaru” i sačekaće ga pun pleh za prase, samo što u njemu neće biti mesa već blato iz uglja.

Kako “Glas” saznaje, ogorčeni radnici EPS-a i dalje u kotlove ubacuju ugalj pomešan sa velikim količinima blata. Zato su i odlučili da Grčića dočekaju sa plehom punim blata, izvučenim iz današnje pošiljke uglja. Oni ovim potezom namaeravaju da poruče da je pitanje kada će blato upropastiti i ovu termoelektranu. Naravno, simbolično su uzeli pleh za pečenje prasića aludirajući da je Grčić kao vlasnik pečenjere “Fantazija” u Obrenovcu odmah uskočio u fotelju EPS-a.

Grčić i njegova resorna ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović glavni su krivci zbog nedavnog pucanja elektroenergetskog sistema u našoj zemlji. Zbog iskakanja TENT-a u Obrenovcu i kvarova po Srbiji mnoga domaćinstva su ostala bez struje i grejanja. Zato su građani morali da plaćaju nemar i neznanje Mihajlovićke, Grčića i ostalih iz EPS-a i sa više od 12 miliona evra dnevno na uvoz struje. A Mihajlovićka i Grčić su i dalje u foteljama!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR