Glas Javnosti

KOLAPS U SAOBRAĆAJU : Na više puteva u Srbiji na snazi trenutna obustava saobraćaja

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na putu Sremska Mitrovica - Noćaj, u mestu Noćaj, na snazi je trenutna obustava saobraćaja, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Trenutna obustava saobraćaja je i na raskrsnici državnih puteva I B reda broj 15, Sombor-Kula i II reda broj 106, Bački Sokolac-Kljajićevo, u mestu Kljajićevo na snazi je trenutna obustava saobraćaja. Na putu Topola - Mladenovac, kod mesta Crkvine takođe je na snazi je trenutna obustava saobraćaja, a kako se navodi javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.


Ranije je saopšteno da je saobraćaj trenutno obustavljen na Temerinskom mostu na deonici Novi Sad - Zrenjanin, na naplatnoj stanici Zmajevo na isključenju iz pravca Novog Sada, iz pravca Subotice, na istoj naplatnoj stanici, na državnom putu I B reda broj 10, na izlazu iz Pančeva.

Saobraćaj je obustavljen i na putu od Zrenjanin ka graničnom prelazu Srbija/Rumunija, i na putevima Kraljevo - Kragujevac kod mesta Vitanovac, Kraljevo - Trstenik kod mesta Ratina i na putu Kraljevo - Čačak kod mesta Samaila.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR