Glas Javnosti

KOLAPS U BEOGRADU: Deo grada bez struje,ne saobračaju tramvaji i trolejbusi

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zbog prekida u snabdevanju struje ne rade ni semafori pa su se stvorile saobraćajne gužve zbog čega policija reguliše saobraćaj.

U dispečerskom centru GSP-a potvrđeno je RTS-u da su dve podstanice bez struje zbog čega su mreže koje napajaju trolejbuse, tramvaje i eko autobus bez napajanja, piše Mondo portal.

U prekidu su tramvajske i trolejbuske linije u delu Kneza Miloša, Bulevara Neznanog junaka, na Mostarskoj petlji i deo Novog Beograda u Bloku 28. Na tim lokacijama u prekidu su tramvajske linije 11,12 i 13, trolejbuske linije 40 i 41, i linija Eko 1.Bez napajanja električnom energijom je i Požeška ulica na Banovom brdu. Zbog prekida u snabdevanju struje ne rade ni semafori pa su se stvorile saobraćajne gužve zbog čega policija reguliše saobraćaj.

Iz EDB-a su saopštili da je zbog kvara na trafo stanici TS 110/35 kV TE-TO Novi Beograd, koja je u vlasništvu JKP "Beogradske elektrane" bez napajanja od 15,15 časova ostao deo korisnika distributivnog sistema na Novom Beogradu, Čukarici i u centralnim gradskim opštinama.

Dežurne ekipe su na terenu i rade na uspostavi napajanja preko alternativnh pravaca napajanja. Na par minuta do prebacivanja na agregate, bez struje je bio i deo Kliničkog centra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP