Glas Javnosti

Ko je Šenki Versaće, Albanac koji je kupio vilu u Beogradu: VOLI SRBIJU I SRPKINJE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Albanac iz Severne Makedonije Šenki Maslani zaintrigirao je javnost zbog veoma neobičnog načina života.

Naime, poznat kao Šenki Versaće, živi u neopisivom luksuzu, a na društvenim mrežama redovno objavljuje detalje svoje svakodnevice. Gde je raskoš, tu je i ovaj milioner, koji ne dozvoljava da ga bilo šta ogranišava, već sledi svoja uverenja i ciljeve. Inače je otac troje dece kojima dopušta da bez zadrške uživaju u svim privilegijma njegovog bogatstva, piše B92.

Luksuzna kola, velelepne vile, preskupe krpice, kafić – sve je to i njegovom vlasništu. Međutim, sve ostavlja bez teksta zbog ogromne ljubavi prema poznatom svetskom brednu „Versaće“, a koliko je njime opčinjen pokazuje i činjenice da je sve u motivima čuvene modne marke. Od nameštaja, do postiljine, garderobera, preko poda pa sve do zidova, sve šljašti i blješti.

– Versaće brend volim od 2009. godine. Posedujem kuću u selu Aračinova, ovde blizu Skoplja, i ona je cela u znaku Versaće brenda. Od odeće mi je uvek sve ful Versaće. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam je sve sa žigom Versaćea, a tako brendiranog nakita imam negde oko pet kilograma – rekao je jednom prilikom Šenki Versaće.

Mnogi se pitaju odakle mu toliki novac, ali on je lako rešio sve nedoumice.

– Zaradio od od prodaje automobila, imam veliki auto-plac. Time se bavim godinama.

Svaki njegov automobil mu je personalizovan, i na sebi ima prepoznatljive Versaći šare.

Otovrio je i kafić u rodnom mestu, a čitav enterijer je, takođe, u Versaće znaku. Nameštaj je stizao iz raznih delova sveta, te je sve u njemu izuzetno skupo. Mada, i meni je prilagođen čuvenoj marki, te požete popiti kafu koja je ukrašena sa prepoznatljivim logom.

Dodatno je šokirao slikama na kojima pozira kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve od programa Versaće, uključujući i gardarobu, a oko vrata nosi zlatne lance od kojih neki teže sudeći po slikama i oko jednog kilograma, ako ne i više. Zbog svega navedenog, važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu.


Na donji veš troši velike svote novca i navodno jedan par gaća mu košta 188 evra. Poseduje više od 400 pari patika ove marke, pa za njih ima i posebne prostorije.

– Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe… Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano. Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odeća nije jeftina, ali šta ću kad to volim? Na odeću volim da potrošim, donose mi je prijatelji, a omiljena kombinacija mi je crno i zlatno – rekao je Šenki Maslani zvani Versaće.

Nema klasičan radni dan.

– Budim se oko 12, pa negde oko 14 časova dolazim ovde u svoj kafić, u centru Skoplja. Odem do placa, svuda budem kratko, završim šta moram i – uživam – rekao je ovaj bogati Albanac i istakao da alkohol ne podnosi, te da iako često izlazi, nikada ga ne pije.

– Volim žene, posebno Srpkinje. Srpkinje su prelepe. To su najlepše žene. Putovao sam po svetu, ali takvih lepotica kakve vi imate ja još nisam video – rekao nam je on.

Pre nekoliko godina je kupio i lux vilu u Beogradu za 4 miliona evra.

– Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli – objasnio je svojevremeno Šenki.


Glas javnosti B010S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR