Glas Javnosti

KO JE MARIJA KOJA IDE NA EVROPSKO PRVENSTVO U INTIMNIM ODNOSIMA : Glumi u filmovima za odrasle

Društvo
Autor: Glas javnosti

Po prvi put se organizuje Euvropsko prvenstvo u intimnim odnosima. Na kontinentalnoj smotri u Švedskoj i Hrvatska će imati svog predstavnika, anjih će 8. juna predstavljati Čakovčanka Marija Zadravec (27).

- Pokrećemo takmičenje jer želimo da ukažemo na podređenost žena u društvu. Žene su godinama stigmatizirane. Se*s je jedan od retkih sportova u kojem su žene jednake, ako ne i dominantnije u odnosu na muškarce", stoji na službenoj stranici takmičenja.

Takmičenje će trajati dva meseca

- Takmičenje se održava u Geteburgu. Organizator je Švedski se*sualni savez. Šveđani se*s doživljavaju kao sportsku disciplinu. Kako sam se izborila za nastup? Prošle godine nastupala sam na sajmu erotike u Ljubljani, gde sam upoznala moćne ljude iz industrije filmova za odrasle. Jedina sam glumica filmova za odrasle u Hrvatskoj pa sam dobila pozivnicu da predstavljam državu - ispričala je Zadravec

Otkrila je u kojim kategorijama se takmiči, koja su pravila...

- Takmičenje će trajati dva meseca. Biće po 10 muškaraca i žena. Bićemo smešteni u kući, snimaće nas 0-24 i ljudi će moći da prate ceo šou. Nešto kao Big Brother. Kategorije u kojima ćemo se takmičenje su zavođenje, masaža, masaža erogenih zona, predigra, oralni se*s, penetracija, izdržljivost, izgled, izvođenje poza, kreativnost..., kaže pa nastavlja:

- Svi takmičari će se nadmetati u svim kategorijama, svaki dan u jednoj od kategorija. Takmičenje će trajati 45 minuta dnevno. Svaki takmičar bira osobu s kojom želi u neku kategoriju taj dan. Dakle, neću imati stalnog partnera, već ću izabrati onoga za kog mislim da će biti dobar u određenoj kategoriji.

Pobednik ide na Svetsko prvenstvo

- Sve će bodovati pet članova žirija. Glasaće i publika, na istoj stranici na kojoj će se prikazivati takmičenje. Na kraju nedelje oni s najmanje bodova ispadaju, otkriva i dodaje:

- Bogat je nagradni fond za prva tri mesta, ali o tačnim iznosima još ne smem. Najbolji će dobiti i medalje. Kao što sam rekla, Šveđani intimne odnose smatraju sportom... Takođe, pobednik takmičenja ide direktno na Svetsko prvenstvo. Termin tog takmičenja odrediće se naknadno, pojašnjava Marija.

Glas javnosti/D02H

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR