Glas Javnosti

Килави Радовани и Нејаки Уроши, НАТО шпарта по небу Србије где хоће и кад хоће

Društvo
Autor: Глас јавности / КУРИР / од 06.09.2018.

За време постројавања Војске Србије у касарни у Куршумлији и Рашкој јутрос је надлетао хеликоптер КФОР, доказује фотографија коју је Курир ексклузивно објавио.

Фотографија је настала изнад Куршумлије. Одатле је одлетео у правцу Рашке и надлетао то подручје читавих десетак минута. То је најгрубље рушење ваздушног безбедносног простора земље, и наставак је извиђања покрета наше војске и специјалних полицијских јединица.


- Према нашим информацијама ово је наставак шпијунских активности земаља НАТО од када је пре неколико месеци беспилотна летилица надлетала наш простор долазећи из Румуније - каже саговорник Курира.

Тада је летилица дуж аутопута прелетала Србију и отишла у правцу Тузле, где се налази аеродром под контролом НАТО пакта. Одатле је сутра дан поново прелетела Србију - Војска Србије је подигла два авиона "МИГ 29", али је летилица отишла у правцу базе Бондстил на Косову и Метохији где се приземљила.


- Ово је озбиљан инцидент и говори нам да се не смемо опустити када је у питању безбедност севера Косова, као и територија јужно од Ибра. Јавна тајна је да албански екстремисти добијају ове важне оперативне податке - каже наш саговорник.

Глас јавности / КУРИР / од 06.09.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR