Glas Javnosti

Kesić: Odraćemo na sudu i Lukasa i "Srpski telegraf"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zoran Kesić, autor i voditelj emisije “24 minuta” se osvrnuo na pretnje Ace Lukasa i pianja tabloida koji su se ustremili na njegovog kolegu Ivana Ivanovića i njega ocenivši sve kao laž i najavio je tužbu sa namerom da ih "oderu" na sudu!

- Navikli smo od tabloida na njihove gadosti, laži itd. Sada su pomerili lestvicu gadosti, jer u toku vanrednog stanja, na ovaj način stavljati metu na čelu novinarima je nešto što nije nepoznato. Nekada su to bili naslovi “Ćuruvija prizvao bombe”, a danas je to hapšenje Ane Lalić i ovaj slučaj, u kome smo Ivan i ja krivi ako nečija majka umre. To je laž - istakao je Kesić

- Mi u našim emisijama, koliko vidim, i Ivan i mi, od početka pandemije pozivamo ljude da ostanu kod kuće i to radimo na najkreativniji mogući način. Sve naše emisije se svode na poruku “ostanite kod kuće, budimo složni i budimo zajedno - objašnjava voditelj.

- Još jedna stvar je čudna, tabloidi su me do sada uvek zvali za izjavu – iako su pre toga smislili priču, naslov i pravac teksta, ali me radi reda pozovu za izjavu. Ja im izjavu uvek dam, ali ovoga puta me nisu zvali i nisu pitali za drugu stranu. Što se mene tiče, a i Ivana pretpostaljam, moraće na sudu da dokažu na koji način smo mi krivi ako nečija majka umre. Namera mi je da ih oderemo, i Acu Lukasa i “Srpski telegraf” i da to uplatimo u humanitarne svrhe - istakao je Kesić.

Kesić se osvrnuo i na vladajuću stranku u Srbiji.

- “SNS je mutirani virus. Nekada su bili poznati kao SRS, ali kao i svaki virus i taj traži način da se održi, prilagodi, da se razmnoži i preživi. I to mu je uspelo. Ne samo da je preživeo, nego se i fino raširio po Srbiji - rekao je on.

Voditelj je čestitao i Uskrs uz poruku na svojoj prepoznatljiv način

- “Hrist nas uči da budemo dobri ljudi, da brinemo o drugima, da ne povredjujemo, ali pre svega da volimo. Pa eto, sledimo to učenje…nezavisno u šta verujemo ili ne verujemo. Ujedinimo se oko nečega što bi trebalo da se podrazumeva – zajedničke borbe i podrške jedni drugima u cilju ozdravljenja. Od virusa, ali i od mržnje, gluposti, laži i zla. Hristos vaskrse! A može i “ostani kod kuće, tamo ti je ćeps” - poručio je Kesić.

 

Izvor: Nova S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR