Glas Javnosti

KAMIONI NA BOGOJEVCU ČEKAJU 19 SATI oglasio se AMSS: Moguća poledica zbog kiše, na ovim putevima vozite pažljivo

Društvo
Autor: Glas javnosti

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu iz zemlje, čekaju 19 sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, kamioni na prelazu Horgoš, takođe na izlazu, čekaju 10 sati, na Bezdanu devet, na Batrovcima osam, na Šidu pet, a na Kelebiji tri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Foto: Ilistarcija Glas javnosti
foto: Glas javnosti

AMŠ napominje da, zbog pojačanog vetra u košavskom području, koji može biti i olujne jačine u južnom Banatu potrebno je brzinu vožnje dodatno smanjiti na ovim putevima i prilagoditi je iznenadnim bočnim i čeonim udarima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pošto meteorolozi upozoravaju na kišu koja se u pojedinim krajevima jugozapadne i istočne Srbije može lediti pri tlu, na ovim putevima treba voziti pažljivo.

Na put se mora krenuti sa dobrim zimskim gumama, koristiti puteve prvog prioriteta, a ukoliko se naiđe na zaleđene deonice, vozilo se mora zaustaviti na nekom bezbednom mestu, parkingu ili benzinskoj stanici i sačekati dok se uslovi za vožnju ne poboljšaju, dodaje se u saopštenju AMŠ-a.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR