Glas Javnosti

KAKVA HRABROST BEOGRAĐANKE: Sprečila krađu u tramvaju (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Njena hrabrost izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Jedna hrabra devojka u Beogradu postala je tema mnogih rasprava nakon što je sprečila pokušaj pljačke žene u tramvaju. Četvorica mladića su pokušala da opljačkaju ženu kod Glavne autobuske stanice, ali su naišli na neočekivan otpor od strane hrabre devojke.

Ova hrabra Beograđanka je ispričala da se odmah uključila u situaciju kada je primetila pokušaj pljačke. Ona je alarmirala druge putnike u tramvaju i čak snimila napadače kako bi ih identifikovala kasnije.

- Stavljam ruku na rame jednom mladiću i kažem šta se dešava. Iskače još jedan dečko iz tramvaja i krene malo agresivnije na njih. Njega međutim kreću da napadaju sva četvorica, udarili su ga po usni i povredili ga - ispričala je ona uz video na kom se vide mladići obučeni u crno koji trče.


Nakon što su napadači pobegli, pružila je pomoć povređenom mladiću i ostala uz njega sve dok se nije primirio.

Njena hrabrost izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, gde su je mnogi pohvalili za hrabro i humano delo. Mnogi su istakli da je njen postupak primer hrabrosti i da je zaslužila veliko poštovanje za svoju reakciju u teškoj situaciji.

Ova situacija je izazvala reakcije i drugih građana koji su se pridružili u raspravi, ističući važnost solidarnosti i podrške jedni drugima u borbi protiv kriminala. Primeri hrabrosti poput ove devojke služe kao podsticaj za sve nas da se zajedno potrudimo da budemo bolji i održavamo društvo u boljem stanju.


Ova hrabra devojka je svojim postupkom pokazala da svako od nas može da doprinese sigurnijem okruženju i da je solidarnost ključna u borbi protiv kriminala. Njena reakcija će ostati zapamćena kao primer hrabrosti i ljudskosti u teškim situacijama.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR