Glas Javnosti

KAKO SE RASPOZNAJU 'SRPSKI PLAĆENICI' U JERMENIJI? Društvene mreže otkrile ko su, pored Bikovića, mogući specijalci sa srpske javne scene! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Bukti rat između Jermenije i Azerbejdžana, a umešanost drugih zemalja i ljudi spekuliše se svakim danom sve više, pa je tako došlo i do sukoba u medijima.

Naime, pojedini portali i društvene mreže prenele su vest koja već neko vreme kruži internetom, objavivši da je srpski plaćenik koji pripada grupi Vagner Aleksa Đurić, navodno poginuo u Jermeniji.

Na tviter portalu 911 News objavljena je vest da je navodni srpski plaćenik Aleksa Đurić poginuo u Jermeniji, a u tekstu se navodi i da sprska vlada planira da objavi zvanično saopštenje u kome će osuditi pogibiju i zvanično podržati Jermeniju.

Vrhunac ovij tvrdnji dosegao je turski sajt derindusunce.org koji je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju glumca Miloša Bikovića sa snimanja filma u srpskoj uniformi uz opis "Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji... Vagner nije daleko".

Povodom ovih neosnovanih navoda u medijima, srpski humor je našao prostor da se probije i otkije da bi svako ko nosi maskirno odelo mogao biti plaćenik.
Pa su se tako istakle naše poznate ličnosti koje odlaze da reše ovaj sukob.

1. Lepi Mića

2. Jelena Karleuša

3. Sergej Trifunović

4. Darija Kisić Tepavčević

(G.J.)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR