Glas Javnosti

KAKO je VESIĆ objasnio ODLAZAK na 'ZVEZDINU' ŽURKU, a onda KAZNIO KLUB zbog PROSLAVE titule (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Veliki navijač Zvezde Goran Vesić odgovarajući na optužbe da je bio na korona žurki, sa koje su objavljene fotografije na društvenim mrežama kaže da svoje emocije prema klubu ne krije.

Zamenik gradnonačelnika Beograda Goran Vesić tvrdi i da je FK Crvena zvezda kažnjen zbog proslave osvojene titule.

-Posle sinoćne pobede mog kluba nad Partizanom i osvojene titule došao sam u klupski hotel koji se nalazi na stadionu u kome su bili igrači, strućni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem i rukovodstvo kluba sa Svetozarom Mijailovićem i Zvezdanom Terzićem. Čestitao sam im osvojenu titulu jer oni su moji prijatelji-navodi zamenik gradonačelnika Beograda.

Kako kaže sedeli su u poluotvorenom prostoru klupskog hotela sa terasom. Primetio je da su igrači pozvali muziku na proslavu što nije u skladu sa epidemiološkim merama.

-Oni su mladi ljudi, koji su vakcinisani, i koji žele da proslave titulu. Ne mogu to da im zamerim. Čim sam to video istog trenutka sam napustio klupski hotel kao što se vidi na snimku. Niti sam slavio, niti pevao, niti sam tamo bio duže od nekoliko minuta- ističe Vesić.

Kako tvrdi Vesić jutros je proverio i utvrdio da je Komunalna milicija intervenisala tokom večeri, prekinula muziku a FK Crvena zvezda je kažnjena. Komunalna milicija je reagovala na osnovu anonimne prijave građana oko 22.30 sati.

-Izvinjavam se svima koje je moj postupak povredio. Nisam mogao da znam šta će se dogoditi u klupskom hotelu koji se nalazi u okviru kompleksa stadiona. Da sam znao sigurno ne bih došao. Apelujem jošjednom na odgovorno ponašanje svih ljudi u Beogradu i pozivam naše građanke i građane da prime vakcinu. To je jedini način da počnemo da živimo normalno i da se veselimo onako kako smo to nekada radili. Taj trenutak nestrpljivo čekamo i on će sigurno doći. Poznato je koliko se za to zalažem, ističe Vesić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR