Glas Javnosti

KAKO JE SRBIJA DOPUSTILA PONIŽAVANJE SVOG NARODA: Migranti u Bogovađi NATERALI radnicu da LJUBI PROSTIRKU NA KOJOJ SE ONI MOLE! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Centar za azilante u Bogovađi, poznat je po nizu skandala koje migranti koji su smešteni tamo priređuju, a do sada, sudeći po novom incidentu, nadležni nisu adekvatno reagovali.

Naime, kako Glas javnosti saznaje, jedan od migranata u ovom kampu izbacio je prostirku u sam hodnik objekta i pripremio se za molitvu, a u tom trenutku radnica komesarijata je prilikom kontrole objekta zgazila tu prostirku jer nije mogla da prođe.

Kako bi odbranili svoju čast, a ponizili našu, migranti su napravili pobunu i naterali radnicu da poljubi prostirku.

Ceo događaj su snimili, a kada je ponižena radnica poljubila prostirku nastupile su ovacije.

Srbija još uvek čeka momenat u kojem će prestati ponižavanja našeg naroda. Nadležni su dopustili da migranti bezbrižno borave u našoj zemlji, a sada ne rade ništa po pitanju toga da se Srbi osećaju bezbebedno u svojoj zemlji.

Podsetimo, ovo nikako nije prvi incident koji se dogodio u ovom kampu.

Pre šest godina grupa meštana Bogovađe organizovala je protestni skup sa kojeg je zatraženo trajno iseljenje Centra za azil iz te mesne zajednice u opštini Lajkovac.  Kako se tada navodilo, bezbednost građana je ugrožena zbog tuča između migranata, "koje se odigravaju na sred ulice i uglavnom noću".

Foto: MUP Srbija

Meštani Bogovađe plaše se i opasnosti od virusa ebole i drugih zaraznih bolesti, a na protestu su upozorili i da je veliki broj vikendica i kuća obijen, kao i da ih azilanti tokom noći uznemiravaju u njihovim domovima, naveli su tada članovi ove mesne zajednice.

Dok su pre tri godine napadnuti radnici obezbeđenja ovog migrantskog kampa u Bogovađi.

Naime, Muhmad I. rukama davio radnika obezbeđenja Milivoja M., dok ga je Sefi O. udario pesnicom u potiljak glave. Otac dečaka iz Avganistana Jaluli D. je drugog radnika obezbeđenja gađao naočarama, navedeno je tada u policijskom izveštaju.

Građani Srbije nisu obavezni da trpe ovaj teror, ali im je izbor veoma sužen. Zato se vraćamo na početak, šta će nadležni uraditi po ovom pitanju?

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR