Glas Javnosti

KAKO JE PROPAO SRPSKI DIZNILEND! Stecište DŽET SETA devedesetih, čuveni BAMBILEND, postao je RUGLO GRADA POŽAREVCA koje i dalje čeka NOVA ULAGANJA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prvi tematski park u Srbiji, Bambilend, koji je sin nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića Marko, izgradio u Požarevcu, od nekadašnjeg simbola moći vladajuće porodice, postao je zaboravljena ruina.

Bambilend je zabavni park za decu koji je u Požarevcu 1999. godine sagradio Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) Slobodana Miloševića, a koji je danas u potpunosti ruiniran.

Zajedničkim ulaganjem fabrike Bambi i preduzeća Madona Marka Miloševića na zemljištu koje je grad besplatno ustupio, Požarevac je dobio manji bazen koji je bio ispunjen slanom vodom, sadržaje za decu, tobogan, drveni jedrenjak, sportske terene, kioske, kafić, diskoteku na otvorenom.

ŠAMARAO PREDSEDNIKOVOG SINA pa se ZAMERIO SAMOM DRŽAVNOM VRHU? Vlada TREF brzo se peo na LESTVICI PODZEMLJA, držao lanac butika i ŠVERCOVAO CIGARETE a onda je jedna noć PROMENILA SVE!

Nakon petooktobarskih promena, Marko Milošević nastanio se u Rusiji a za Bambi park, promene su donele zapuštenost koja je prerasla u ruinu.

Pre pet godina, Grad Požarevac dogovorom sa kompanijom postao je vlasnik dela zemljišta koje je pripadalo koncernu Bambi, dok je preduzeće Marka Miloševića i dalje vlasnik svog dela.

U kompaniji Bambi za BBC na srpskom su kratko odgovorili da „objekti u parku Bambilend već četiri godine nisu u vlasništvu kompanije Bambi, niti kompanija raspolaže informacijama vezanim za ove objekte.“

Na ponovljeno pitanje šta kompanija radi da bi se zaštitilo njeno ime koje se i dalje koristi, u „Bambiju“ su takođe – uputili na grad.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR