Glas Javnosti

JOVAN JE IMAO IZLIV KRVI NA MOZAK I TRI OPERACIJE, ZA DALJI OPORAVAK MU JE POTREBNA NAŠA POMOĆ: Na ove račune možete uplatiti novac!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jovan Eremijev je dvadesetdvogodišnji mladić koji je sredinom aprila doživeo izliv krvi na mozak. Osim sajta preko kojeg možete uplaćivati novčane donacije, sada su oformljeni i devizni i tekući računi.

Eremijev je preživeo tri operacije, koje su dobro prošlo. Međutim, kako u Americi nema zdravstveno osiguranje, a troškovi njegovog bolničkog lečenja su ogromni. Osim toga, ovaj mladić sada nije u mogućnosti da se samostalno izdržava i plati pomenute troškove, zbog čega su njegovi sugrađani pokrenuli akciju prikupljanja novca. 

Osim sajta putem kojeg možete uplatiti novac za ovog mladića, sada su se pojavili i devizni i tekući računi. Razlog tome je, što uplate preko sajta podrazumevaju veliku proviziju, te su ovo alternativni načini.

Foto: privatna arhiva

Podsetimo, Jovan je iz Srbije otišao u Ameriku još 2019. godine. On je u Čikagu živeo i radio i na taj način pomogao i svojoj porodici u Srbiji. Sredinom aprila, tokom ručka u restoranu doživeo je izliv krvi na mozak. Hitno je prevežen u bolnicu gde su mu udrađeni svi neophodni testovi i tri operacije. Eremijev je sada dobro i oporavlja se. Ipak, kako je u Čikagu sam, bez porodice i njihove podrške, Eremijevu je potrebna naša pomoć.

 

Troškovi Jovanovog lečenja, ujedno i cifra koju treba prikupiti, jeste 150.000 dolara, za svu lekarsku pomoć koja mu je u bolnici ukazana. 

 

Osim gore navedenog linka i računa, postoji i Facebook stranica na kojoj takođe možete izvršiti donaciju. Za sada je za Jovana skupljeno nešto više od 31.000 dolara.

Kako bi Jovan sada mislio samo na svoj oporavak, apelujemo na sve sugrađane koju su u mogućnosti da pomognu ovom mladiću. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR