Glas Javnosti

JOŠ UVEK JE SVE TIHO! Snežana Divac progovorila o seksualnom nasilju (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Petra Divac, ćerka Vlada i Snežane Divac, našla se u centru skandala zbog fudbalera Niše Saveljića, koji joj je slao neprikladne poruke.

Snežana Divac pružila je podršku novinarki Magdi Janjić koja je javno otkrila da je bila seksualno zlostavljana kada je imala osam godina, a potom je izbrisala svoj nalog.

Snežanu to nije sprečilo da joj pruži podršku poučena lošim iskustvom svoje ćerke.



Ne samo žene, nego i svi muškarci, koji se ne slažu sa bilo kojom vrstom seksualnog nasilja, treba da stanu uz žene. I glasno i jasno. Mnogo mi je žao, ali mnoge moje drugarice, tek u ovim godinama, imaju hrabrosti da pričaju sta im se desilo. Ali još uvek tiho - napisala je Snežana.

Incident između porodice Divac i bivšeg fudbalera Saveljića izbio je kada se ćerka Petra požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje. Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide.

BONUS VIDEO

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ми u 17.02.2022 18:05:02 h
     0 
Свакако није у реду што се догодило млађаној Петри. На жалост многа женска чељад су прогутала горку пилулу и да ли на грубљи или финији начин дале до знања да су дубоко разочаране изиграним поверењем породичног пријатеља. Те уплитање целе нације у инцидент није нужно.... А што се тиче Ане Дивац и њене подршке било коме за било шта...... Оставља сличан утисак као Савељићево удварање Петри..............