Glas Javnosti

ЈКП „Паркинг сервис“ Пожаревац првог дана „Љубичевских коњичких игара“, неће наплаћивати паркирање

Društvo
Autor: Глас јавности / Данас / од 29.08.2018.

Возачи се обавештавају да ће паркиралишта код Центра за културу и „Поште“ бити затворена 31.августа, јер су предвиђена за званице ЉКИ.


Поред регуларних паркиралишта, град је обезбедио и алтернативне паркинг просторе у периоду од 31. августа до 2. септембра, и то: школска дворишта ОШ „Доситеј Обрадовић“, Економско-трговинске школе, ОШ „Краљ Александар Први“ и Гимназије, која ће бити отворена од 16 часова, као и паркиралишта на периферији града: Спортски центар, Улица Илије Гојковића – вашариште, Лучички пут – бувља пијаца, Моравска улица: „Вила Јелена“, сточна пијаца, „Храстовача“, Београдски пут: „ДИС“, „Темпо“, „МИП“, „ПЗП Пожаревац“ и „Бамби“. Такође, грађани се обавештавају и о новом режиму саобраћаја за време одржавања ЉКИ.

У петак, 31. августа, због одржавања дефилеа, од 16:30 часова биће затворене улице Илије Гојковића, Лоле Рибара, Трг Радомира Вујовића, Моше Пијаде до улице 15. октобра, 15. октобар, Таковска, Немањина и Моравска. Оне ће се поново отворити за саобраћај одмах по завршетку дефилеа, осим улица у строгом центру града: Табачка чаршија, Трг Ослобођења, Лењинова и Дринска до улице 15. октобра и улице 15. октобра која остаје затворена до 24:00 сати наведеног дана. У суботу, 1. септембра, од 12 часова до недеље до 20 часова, због одржавања такмичарског дела ЉКИ биће затворена улица Илије Гојковића у делу од улице Индустријске до улаза у Хиподром.

Глас јавности / Данас / од 29.08.2018.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR