Glas Javnosti

JELENA (15) IZ KIKINDE PRONAĐENA NAKON 10 DANA : Tetka potvrdila vesti, otkrila u kakvom je stanju devojčica

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jelena G. (15) iz Kikinde koja je nestala 20. januara u Mokrinu, pronađena je sinoć, potvrđeno je iz MUP-a.

Kako saznajemo, devojčica je dobro i nije povređena.

Tetka pronađene devojčice rekla je  da je su sada napokon mirni, jer je Jelena nađena živa i zdrava.

- Sada kada znamo da je pronađena, mnogo nam je lakše. Nikada nije odlazila na ovako dugo, stvarno smo se zabrinuli. Čuli smo da je pronađena sinoć i da je dobro - kaže naša sagovornica.

Podsetimo, Jelena G. (15) iz Kikinde nestala je 20. januara, a poslednji su je videli baka i deka u Mokrinu i od tada joj se izgubio svaki trag.

Kako je tetka devojčice ispričala ranije u razgovoru, devojčica je poslednji put viđena 20. januara i od tada joj je isključen telefon i niko ne može da je kontaktira.

- Baka i deka koji su njeni staratelji su je poslednji put videli u subotu oko 13 sati i od tada je nema. Pokušali smo da je zovemo na telefon, ali je nedostupna, isključila je telefon - rekla je tada Emina, tetka nestale devojčice.

Emina je i vreme Jeleninog nestanka u razgovoru za naš portal objasnila da je Jelenin nestanak policiji prijavljen, a da su tada dobili dojavu kako je viđenja na autobuskoj stanici u Kikindi.

- Kad smo objavili njenu sliku na Fejsbuku, dobili smo dojavu da je viđena u Kikindi na autobuskoj stanici kako kupuje kartu za Novi Sad i ulazi u autobus. Kasnije smo dobili još jednu dojavu, i tada su nam rekli da je Jelena u Beogradu i da je tamo pobegla sa dečkom - objasnila je ranije uznemirena tetka.



Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR