Glas Javnosti

JEDINSTVENI U SRBIJI: U Čortanovcima postavljena prva nautička signalizacija za veslače u Srbiji

Društvo
Autor: Glas javnosti

ČORTANOVCI – Na plaži u Čortanovcima postavljena je prva tabla u okviru projekta nautičke turističke signalizacije kroz opštinu Inđija. Ovo je prva nautička signalizacija za kajakaše, kanuiste i veslače u Srbiji.

Duž obale Dunava koja pripada opštini Inđija (27km) biće obeležene sve najznačajnije turističke lokacije. Projekat obuhvata putokaze, znakove obaveštenja i info table kako bi se turisti sa vode uputili na mesta koja su predviđena za pristajanje i pružile informacije o samim lokacijama i okolini.

Predstvnicima medija okupljenim na plaži „Varljivo leto ’68“ u Čortanovcima, obratio se direktor Turističke organizacije opštine Inđija Milan Bogojević, istakavši da se radi o jednom od šest infrastrukturnih projekata koje u ovoj godini realizuje Turistička organizacija, koji nakon pokretanja projekta izgradnje šetališta iznad vode u Starom Slankamenu i uređenja plaža u naseljima na Dunavu potvrđuje da je nautički turizam zaista u fokusu planova razvoja turizma u opštini Inđija, pišu Sremske vesti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR