Glas Javnosti

JAČI OD NATO BOMBADOVANJA I POPLAVA, ALI NE I OD KORONE: Četiri dana u šok sobi, jedva govori (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

On je jači od NATO bombardovanja i poplava, ali ne i od korone. - Ova prokleta bolest je nemilosrdna, čuvajte se, preklinjem vas - poručuje iz bolničke postelje Miroslav Mlinar, čovek koji je spašavao radnike RTS-a tokom NATO bombardovanja i učestvovao u evakuaciji tokom poplava u Obrenovcu 2014. godine.

Iz Kliničkog centra "Bežanijska kosa" Mlinar je poslao snimak u kojem moli građane da shvate bolest ozbiljno. Njemu je danas četvrti dan u šok sobi.

- Došao je taj prokleti 13. dan, stanje se pogoršalo, izgubio sam svest i hitno sam prebačen u bolnicu - priča Mlinar srećan zbog toga što prvi put posle četiri dana može da se javi svojoj deci, da je bolje i da vide gde im je tata.

Imao je danas, kako kaže, manji peh jer je zbog naprezanja od kašlja počeo da iskašljava krv ali, na sreću, i to se brzo saniralo i u trenutku dok snima video oseća se dosta bolje.

Na snimku se vidi i kako pokazuje da mu je pukla arterija na ruci, koja je sada, priča, sva natečena, a infuzija se sva rasula ispod kože. Kaže i da je iskašljavo krv. Veliku zahvalnost, kaže, duguje medicinskim sestrama, bez kojih, ne zna kako bi bilo obolelima.

Kaže je saznao da je jedan pacijent iz susedne sobe preminuo i priča kroz suze da mu je bio imenjak, "zvao se isto Miroslav", ali da nije imao sreće, kao on i njegov cimer.

(Izvor: Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR