Glas Javnosti

IZNENAĐENJE IZ MUP Rebić ide u penziju!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Direktor policije Vladimir Rebić, koji je trenutno na odmoru, neće se više vraćati na posao u Ministarstvu unutrašnjih poslova već će otići u penziju, saznaje portal Nova.rs.

Rebić se više neće vraćati na mesto direktora policije, a podsetimo, o njegovom odlasku na odmor se proteklih dana u više navrata pisalo. Naime, on je otišao na odmor u trenutku kada se dešavaju veliki potresi u MUP-u, a i napadaju se inspektori koji su otkrili "Jovanjicu" - Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića.

Napadi na inspektore došli od vlasnika "Jovanjice" Predraga Koluvije, a potom i samog vrha policije. Rebić je stao u odbranu policajaca i rekao da navodi Koluvije o tome da su od njega pripadnici MUP-a tražili da za "Jovanjicu" optuži predsednikovog brata Andreja Vučića, nisu tačni.

Rebić se nalazi na odmoru u trenutku kada je potpisan predlog za premeštaj načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića, koji je uhapsio Predraga Koluviju, i to na šest meseci u Odeljenje za ratne zločine. Da bi ovaj predlog postao pravno izvršiv, potrebno je da rešenje potpiše direktor policije Vladimir Rebić, a pošto je on na odmoru i očigledno se neće vraćati, to će učiniti njegov pomoćnik Dragan Vasiljević.

Inače, Rebić je trebalo da u penziju ode u januaru naredne godine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR